تغییر کاربری بخش‌ها و تخت‌های فاقد بیمار کرونایی و اختصاص به سایر گروه‌های تخصصی

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بخش‌ها و تخت‌های فاقد بیمار کرونایی تغییر کاربری داده‌اند و به گروه‌های تخصصی خودشان خدمت‌رسانی می‌کنند تا دسترسی مردم بیشتر از قبل باشد.

دکتر ایوب توکلیان در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: بیمارستان‌های مشهد علی‌رغم اینکه وضعیت این شهر به لحاظ رنگ‌‎بندی کرونایی آبی است، همچنان از حداکثر ظرفیت خود استفاده می‌کنند و کماکان آمادگی کامل خود را جهت افزایش احتمالی آمارهای بستری حفظ کرده‌اند.

وی بیان کرد: بخش‌ها و تخت‌های فاقد بیمار کرونایی تغییر کاربری داده‌اند و به گروه‌های تخصصی خودشان خدمت‌رسانی می‌کنند تا دسترسی مردم بیشتر از قبل باشد و اگر خدای نکرده نیازی احساس شد مجدد به وضعیت کرونا باز می‌گردند.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که در حال حاضر 134 بیمار کرونایی در بخش‌های عادی و 46 نفر در  بخش های مراقبت ویژه کرونا بستری هستند، تأکید کرد: خوشبختانه شاهد تداوم روند کاهشی مراجعات، بستری‌ها، موارد بدحال و فوتی‌های کرونایی بودیم، که این موضوع موجب خرسندی تمامی خادمان حوزه سلامت شده و در میان آمارهای بسیارخوب ثبت شده در روزها و هفته‌های اخیر باید به‌طور خاص به ثبت عدد صفر به آمار فوتی‌های روزانه کرونا در چند روز متوالی اشاره کرد و امیدواریم این وضعیت ادامه یابد.

دکتر توکلیان خاطرنشان کرد: با بهتر شدن وضعیت کرونا فرصت خدمت‌رسانی بهتر و بیشتر به بیماران غیرکرونایی فراهم شده و گرچه به این گروه در زمان اوج بحران کرونا هم به شکل شایسته خدمات درمانی ارائه می‌شد، اما در شرایط فعلی می‌توانند به شکلی بهتر و مطلوب‌تر از این خدمات بهره‌مند گردند.