افزایش 16 درصدی تخت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی مشهدافزایش 16 درصدی تخت های ویژه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در راستای گسترش خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا، تعداد تخت های ویژه در مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه از ابتدای پاندمی تا کنون 16 درصد افزایش یافته است.

دکتر ایوب توکلیان در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در دو سال اخیر 200 تخت مراقبت های ویژه به ظرفیت این حوزه افزوده شده است و در حال حاضر 880 تخت ویژه در مناطق زیر پوشش فعال است خاطر نشان کرد: تلاش می شود در راستای توسعه عدالت در سلامت و افزایش دسترسی، تعداد تخت های بستری و ویژه متناسب با نیاز و جمعیت توسعه یابد.

وی تصریح کرد: از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تا کنون، با توجه به شرایط بیماری کرونا و افزایش تعداد بیماران انتوبه و ریوی و نیاز شدید به افزایش تعداد تخت های آی سی یو و کمبود تجهیزات این تخت ها در تعدادی از مراکز درمانی دانشگاه، سیاست معاونت درمان رشد و گسترش تخت های ویژه بوده است.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: نصب و راه اندازی 235 دستگاه ونتیلاتور، 334 دستگاه مانیتورعلائم  حیاتی بیمار و سایر ملزومات و تجهیزات مورد نیاز همچون تشک مواج، پمپ سرنگ و سرم، الکتروشوک، نبولایزر در بخش های مراقبت ویژه از دیگر اقدامات در راستای گسترش کمی و کیفی خدمات در مناطق زیر پوشش دانشگاه بوده است.