880 تخت مراقبت های ویژه در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال است

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در حال حاضر 880 تخت مراقبت های ویژه در مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه فعال و در این راستا برنامه ساماندهی بخش های مراقبت ویژه در دستور کار قرار گرفته است.

دکتر ایوب توکلیان در گفتگو با وب دا با بیان اینکه ایجاد داشبورد اولیه مبتنی بر اطلاعات HIS و پایش ضریب اشغال تخت های ویژه و بررسی دقیق ظرفیت بخش ها از مهمترین برنامه هایی است که در این معاونت در دستور کار قرار گرفته است خاطر نشان کرد: بدین منظور کمیته ساماندهی بخش های مراقبت ویژه در این دانشگاه تشکیل شده است تا بتوان با اتخاذ تدابیر لازم در مسیر خدمت رسانی به بیماران به شکل مناسبی گام برداشت.

وی افزود: مکاتباتی در راستای شناسایی ظرفیت های گروه های پزشکی متخصص و پرستاری شاغل در بخش های ویژه انجام شده است که در حال پیگیری هستیم تا بتوان تصمیمات دقیق تری توسط این کمیته اتخاذ شود.

دکتر توکلیان با بیان اینکه ایجاد بانک اطلاعاتی معتبر از وضعیت فیزیکی، تجهیزات پزشکی و نیروی انسانی در این کمیته در دست اقدام است گفت: همچنین روش های اجرایی درباره افزایش انگیزه کارکنان شاغل در بخش های ویژه در دستور کار قرار گرفته است.