توزیع عادلانه نیروی متخصص در مناطق محروم از مهمترین ماموریت های معاونت درمان است

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: یکی از مهمترین ماموریت ها و رسالت های معاونت درمان، توزیع عادلانه و متناسب با نیازهای مناطق مختلف تحت پوشش دانشگاه است چرا که حق طبیعی مردم به ویژه اقشار محروم شهرستان های دور دست است که از نیروی متخصص بهره مند شوند.

دکتر ایوب توکلیان، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه توزیع نیروهای متخصص براساس نیازهای هر منطقه، صورت می پذیرد، گفت: همه مردم به ویژه مردم مناطق محروم باید دسترسی به پزشک متخصص داشته باشند البته محدودیت های زیادی در این زمینه است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در سال های اخیر در برخی از رشته های تخصصی داوطلب کمتری وجود داشت و در نتیجه، چالش هایی در زمینه تامین متخصص ایجاده شده، اما براساس اولویت بندی تلاش می شود مناطق کم برخوردار از داشتن پزشک متخصص محروم نشوند.

دکتر توکلیان بیان کرد: در خصوص تجهیزات پزشکی نیز با توجه به بالا رفتن قیمت ارز و حذف ارز ترجیحی، قیمت تجهیزات پزشکی و مراقبت و نگهداشت آن ها افزایش پیدا کرده  از همین رو در حوزه معاونت درمان تمام ظرفیت ها به کار بسته شده تا بتوانیم مراقبت و نگهداشت بهتر از تجهیزات پزشکی داشته باشیم.

دکتر توکلیان با بیان اینکه تلاش می شود تا استهلاک و خرابی و نیاز به تعمیرات را در دستگاه ها به حداقل برسانیم و بهره وری دستگاه ها به حداکثر ممکن خود برسد، عنوان کرد: در حوزه مراقبت و نگه داشت تجهیزات برنامه های مهمی در معاونت درمان پیش بینی و برنامه ریزی شده است.