عدالت در توزیع نیروی انسانی، تجهیزات پزشکی و توسعه فضای فیزیکی از مهمترین برنامه های حوزه درمان کلان منطقه 9

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ عدالت در توزیع نیروی انسانی، تجهیزات پزشکی و توسعه فضای فیزیکی را  از مهمترین برنامه های حوزه درمان کلان منطقه 9 برشمرد.

دکتر شاپور بدیعی در حاشیه نشست هم افزایی و هماهنگی معاونین درمان کلان منطقه 9 که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در سال جاری، تلاش می شود که با برگزاری نشست های مشترک با معاونین درمان کلان منطقه، ضمن رفع مشکلات و چالش های موجود در مسیر توسعه خدمات رسانی و عدالت در سلامت گام برداریم.

وی با بیان اینکه در سال جاری تلاش می شود سیاست ها و برنامه های حوزه درمان در سطح کلان منطقه به صورت مشترک تنظیم شود تا بتوان به صورت هماهنگ خدمات را به مردم ارائه داد خاطر نشان کرد: بر این اساس ضمن استفاده از تجربیات موفق دانشگاه ها و دانشکده ها، از امکانات و ظرفیت های هر دانشگاه نیز به صورت همپوشانی استفاده می شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه با تبادل نیروی انسانی می توان خدمات را به صورت عادلانه در کلان منطقه 9 ارائه داد تصریح کرد: به طور مثال معاونت درمان دانشگاه مشهد می تواند با در اختیار قرار دادن، دستیار تخصصی یک ماهه و اعزام آن ها به سایر مناطق، خلاهایی که در برخی از موارد به وجود می آید را تامین و از اعزام بیماران به سایر شهرها جلوگیری کند.

دکتر بدیعی تاکید کرد: قرار است بر اساس برنامه ریزی این نشست ها هر دو ماه یک بار در سطح کلان منطقه برگزار شود تا بتوان به بهترین شکل ممکن و به صورت هماهنگ در مسیر خدمت به مردم برنامه ریزی کرد.