افزایش دو و نیم برابری ظرفیت اکسیژن سازهای مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزایش سه برابری ظرفیت اکسیژن سازهای مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه نسبت به قبل از دوران همه گیری ویروس کرونا خبر داد.

مهندس عباس ایزدی در حاشیه نصب و راه اندازی دستگاه اکسیژن ساز 600 لیتری در بیمارستان حضرت زهرا(س) فریمان در گفتگو با وب دا  اظهار کرد: در حال حاضر ظرفیت اکسیژن سازهای مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بالغ بر 32 هزار لیتر در دقیقه است که این میزان پیش از پاندمی کرونا، 14 هزار لیتر بود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مشکلی از نظر تامین اکسیژن در زمان پیک های کرونایی در مراکز درمانی این دانشگاه وجود ندارد افزود: بخش زیادی از دستگاه های اکسیژن ساز از طریق منابع مالی دانشگاه و بخش دیگر نیز از طریق وزارت بهداشت تامین شده است.

مدیر تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: یکی از سیاست های اصلی معاونت درمان، تجهیز مراکز درمانی با استفاده از شناسایی ظرفیت ها و نیاز هاست که امسال نیز به طور جدی تلاش می شود با توزیع مناسب و فوری تجهیزات پزشکی، کیفیت خدمات رسانی ارتقا یابد.

مدیر تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به نصب و راه اندازی دستگاه اکسیژن ساز 600 لیتری در بیمارستان حضرت زهرا(س) فریمان گفت: با نصب این دستگاه، ظرفیت تولید اکسیژن این مرکز درمانی به یک هزار لیتر در دقیقه رسید.

مهندس ایزدی با بیان اینکه بر اساس بررسی های انجام شده، ظرفیت تولید اکسیژن بیمارستان حضرت زهرا(س) در شهرستان فریمان کافی نبود خاطر نشان کرد:  بر این اساس و به منظور توسعه خدمات رسانی به بیماران به ویژه در پیک های کرونایی، دستگاه اکسیژن ساز در مدت زمان کوتاهی خریداری و در این مرکز درمانی نصب و راه اندازی شد.

وی اضافه کرد: با اضافه و راه اندازی این دستگاه، ظرفیت اکسیژن سازهای بیمارستان حضرت زهرا(س) فریمان از 400 لیتر به یک هزار لیتر در دقیقه رسید و می تواند در صورت وجود نیاز بیشتر به اکسیژن؛ خدمات رسانی بهتری به بیماران ارائه شود.

مدیر تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین از نصب دستگاه اکسیژن ساز کانتینری 600 لیتری در بیمارستان شهید کامیاب خبر داد و گفت: با تامین زیر ساخت های لازم به زودی این دستگاه راه اندازی و فعال خواهد شد.