شرایط شهرستان های زیر پوشش در تعداد بیماران سرپایی و بستری به طور مستمر پایش می شود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: شرایط شهرستان های زیر پوشش در تعداد بیماران سرپایی و بستری به طور مستمر پایش و رصد می شود تا در صورت نیاز اقدامات لازم انجام شود.

دکتر شاپور بدیعی در حاشیه نشست قرارگاه مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا با بیان اینکه روند ابتلا به کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه کاهشی است خاطر نشان کرد: شرایط شهرستان های زیر پوشش به طور مستمر و هفتگی پیگیری و بررسی می شود تا در صورت نیاز، مداخلات صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه با دستور رییس دانشگاه، نشست قرارگاه مدیریت کرونا به طور مستمر و دوبار در هفته برگزار می شود اظهار کرد: خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته در حال حاضر روند ابتلا و بستری بیماران در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد کاهشی است و امیدواریم به زودی با همکاری موثر مردم، شاهد قطع کامل زنجیره انتقال کرونا باشیم.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در حاشیه این نشست با بیان اینکه در روز های گذشته شیب صعودی بستری بیماران مبتلا به کرونا در سطح استان متوقف شده است خاطر نشان کرد: مهمترین نگرانی مدافعان سلامت، کاهش استقبال گروه های هدف در دریافت دز سوم واکسن کروناست که این امر می تواند ریسک ایجاد پیک های کرونا را افزایش دهد.

دکتر ایوب توکلیان با بیان اینکه با گذشت چند ماه از واکسیناسیون، میزان ایمنی افراد در برابر ویروس کرونا کاهش می یابد تصریح کرد: بر اساس بررسی های انجام شده، بیشترین بیماران بستری در بخش های مراقبت ویژه، واکسن کرونا را، یا دریافت نکرده بودند و یا اینکه برنامه واکسیناسیون آنها کامل نشده بود.