تخصیص عادلانه امکانات و نیروی انسانی در شهرستان ها از مهمترین سیاست های دانشگاه علوم پزشکی مشهد است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تخصیص عادلانه امکانات و نیروی انسانی در میان شهرستان های زیر پوشش از مهمترین سیاست های دانشگاه محسوب می شود و برنامه ریزی ها نیز بر همین اساس در حال انجام است.

دکتر شاپور بدیعی در مراسم تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان سرخس با اشاره به تلاش همه مجموعه برای ارتقای کیفیت خدمات رسانی درمان و بهداشت خاطر نشان کرد:  از جمله اهداف امسال در مجموعه شبکه های بهداشت و درمان، ارتقای همه جانبه کیفیت خدمات رسانی به مردم و جلب رضایت حداکثری مراجعین است.

وی تصریح کرد: شهرستان سرخس از نظر  توزیع نیروی پزشک متخصص و تجهیزات پزشکی بر اساس جمعیت و فاصله جغرافیایی سرخس وضعیت مطلوبی دارد و حداقل از هر رشته تخصصی یک الی دو پزشک متخصص در این شهرستان حضور دارد.

معاون درمان دانشگاه ضمن قدردانی از  تلاش های دکتر سالاری مدیریت پیشین شبکه بهداشت و درمان سرخس، به کارنامه این شهرستان در مقابله با کرونا اشاره و خاطر نشان کرد: سرخس در زمان پیک های کرونا مشارکت و تلاش بسیار ستودنی در مقابله با این بیماری منحوس داشته است که نشان از هماهنگی و انسجام همه ارگان ها با حوزه بهداشت و درمان این شهرستان است.

دکتر بدیعی از زحمات مدیریت بیمارستان سرخس نیز قدردانی کرد و گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در معاونت درمان مقرر شد که 4 تخت بیمارستانی ICU به ارزش 8 میلیارد تومان به بیمارستان سرخس اختصاص تا به زودی بخش ویژه این بیمارستان توسعه پیدا کند.

دکتر بدیعی ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای دکتر کاووسی سرپرست شبکه بهداشت و درمان سرخس تاکید کرد: معاونت درمان دانشگاه، با تمام توان حمایت های لازم را برای کسب مجوزها، تامین نیروی انسانی و توسعه تجهیزات پزشکی این شهرستان در راستای توسعه خدمات رسانی به عموم مردم منطقه خواهد داشت.