توسعه کمی و کیفی خدمات فوریت های پزشکی از برنامه های مهم معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، توسعه کمی و کیفی خدمات فوریت های پزشکی و اورژانس پیش بیمارستانی را از برنامه های مهم این معاونت در سال جاری عنوان کرد.

دکتر ایوب توکلیان در حاشیه بهره برداری از شصت و هشتمین پایگاه اورژانس 115 مشهد در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در حال حاضر در حوزه پایگاه های اورژانس 115 کمبودهایی وجود دارد خاطر نشان کرد: تلاش می شود در سال جاری و با جلب حمایت های خیران سلامت، پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی توسعه کمی و کیفی یابد تا بتوان خدمات را به شکل مطلوب و در زمان کوتاه به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی ارائه داد.

وی خاطر نشان کرد: با تشکیل انجمن خیرین سلامت در حوزه فوریت های پزشکی دانشگاه و حضور ویژه  خیرین سلامت، می توان  گامی بزرگ در رفع سریع تر کمبودهای  تجهیزات پزشکی و رفاهی و همچنین بازسازی آمبولانس و ساخت ساختمان های استاندارد  اورژانس برداشت، تا کارکنان حوزه پیش بیمارستانی بتوانند با تمرکز بیشتر به ارائه خدمات بپردازند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه بهره برداری از این پروژه در گفتگو با وب دا اظهار کرد: این پایگاه، با هماهنگی انجام شده توسط  مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دریافت مجوزهای لازم  و همکاری خیرین سلامت و همکاری بخش صنعتی مشهد در بزرگراه آسیایی مشهد به بهره برداری رسید.

دکتر علی یزدانی خاطر نشان کرد: این پروژه با زیر بنا و محوطه حدود 160 متر مربع و با هزینه حدود 2 میلیارد ریال توسط  خانواده خیر سلامت بازسازی و آماده شد  و آمبولانس اورژانس ۱۱۵ و تجهیزات پزشکی، رفاهی و نیروی انسانی توسط این مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث تامین شد.

وی تصریح کرد: مسیر بزرگراه آسیایی در محور مشهد به چناران و از مسیر های پر تردد جاده ای خراسان رضوی است که با توجه به کارخانه های متعدد مسیر بزرگراه و ترافیک عبور خودروهای سبک و سنگین، نیاز مبرم به پایگاه اورژانس ۱۱۵ در این منطقه  احساس می شد و با مساعدت و همکاری کارخانه صنعتی رینگ سازی مشهد و خانواده مدیر عالی شرکت زنده یاد ایرج  یزدان بخش، عملیات  تحویل ساختمان و بازسازی و تجهیز پایگاه اورژانس 115 صورت گرفت