دستگاه سی‌‎تی‌اسکن جدید بیمارستان شهید کامیاب از ابتدای آذر ماه امسال راه‌اندازی می شود

سرپرست مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دستگاه سی‌‎تی‌اسکن جدید بیمارستان شهید کامیاب در حال نصب است و از ابتدای آذر ماه امسال آماده راه‌اندازی و ارائه خدمت به بیماران خواهد بود.

مهندس عباس ایزدی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: در راستای توسعه تجهیزات پزشکی بیمارستان شهید کامیاب و با توجه به اینکه مرکز سوانح است و نیاز شدید به تصویربرداری با دستگاه سی‌تی‌اسکن دارد و نیز اینکه دستگاه قبلی این مرکز درمانی فرسوده شده است پیگیر تهیه یک دستگاه جدید در جهت تأمین نیاز بیماران این مرکز درمانی شدیم.

وی بیان کرد: در 3 سال قبل قرارداد خرید دستگاه سی‌‎تی‌اسکن برای بیمارستان شهید کامیاب منعقد شد تا تحویل این مرکز درمانی بشود و با توجه به افزایش نرخ ارز و شیوع بحران کرونا انجام این کار به تأخیر افتاد، اما خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته توانستیم یک دستگاه سی‌تی‌اسکن 16 اسلایس خریداری کرده و در اختیار این بیمارستان قرار دهیم.

سرپرست مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: دستگاه موجود در این مرکز درمانی نیز پس از سرویس کامل ادامه خدمات را خواهد داشت، دستگاه جدید روزانه تا 100 نفر ظرفیت پذیرش دارد و دستگاه قدیم هم به همین میزان ظرفیت داشت و با فعال بودن هر دو دستگاه روزانه تا 200 نفر قابل پذیرش خواهند بود.

مهندس ایزدی در خصوص زمان راه‌اندازی دستگاه سی‌ تی‌اسکن جدید بیمارستان شهید کامیاب، گفت: این دستگاه که در تاریخ 11 آبان ماه تحویل بیمارستان شهید کامیاب شده در حال نصب در مکان مقرر است و امیدواریم از ابتدای آذر ماه امسال آماده راه‌اندازی و ارائه خدمت به بیماران خواهد بود.