160 درمانگاه عمومی به عنوان سطح اول درمان بیماران کرونایی آماده خدمت رسانی شدند

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: به منظور مدیریت بیماران کرونایی در موج بعدی 160 درمانگاه عمومی به عنوان اولین سطح درمان بیماران کرونایی معرفی و آماده خدمت رسانی شدند.

دکتر ایوب توکلیان ، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه برای مدیریت بیماران کرونایی در موج بعدی در کمیته درمان ستاد اجرایی مدیریت بیماری کرونا تصمیماتی اتخاذ شده است تا بیماران براساس سطح بندی نظام ارجاع برای درمان مراجعه کنند، گفت: بررسی های کارشناسی برای شناخت ظرفیت های بخش های خصوصی و دولتی انجام شده است تا از حداکثر توان و ظرفیت بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی برای ارایه خدمت به بیماران بهره گرفته شود.

وی افزود: تخت های بیمارستانی مناسب بیماران کرونایی شناسایی و پلاک دار شده است تا مشخص شود درهر بخش چه تعداد تخت ویژه بیماران کرونایی موجود است و اطلاعات تخت در سامانه HIS ثبت شده است .

دکتر توکلیان با اشاره به اینکه تاکید بر  نظام سطح بندی خدمات از دیگر موضوعاتی است که مورد توجه قرار گرفته است و در همین راستا 160 درمانگاه عمومی برای ارایه خدمت به بیماران در اولین سطح مراجعات در نظر گرفته شده است ، ابراز کرد: در مرحله بعدی مراکز سطح دو قرار دارند که 19 مرکز با پزشک متخصص وآزمایشگاه پیشرفته برای خدمت رسانی به بیماران آماده هستند.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کلینیک های تنفسی در بیمارستانهای قائم(عج) ، امام رضا(ع)، هاشمی نژاد برای بیماران راه اندازی شده است تا بیمارانی که نیاز به خدمات سرپایی دارند وارد بخش بستری و اورژانس نشوند عنوان کرد: هماهنگی با ازمایشگاه ها و درمانگاه ها برای انجام تست رپید و پی سی آر برای تشخیص کرونا انجام شده است علاوه براین پروتکل های تشخیصی و درمانی کرونا به صورت واحد ابلاغ شده است تا وحدت رویه در روند درمان حفظ شود .

وی گفت: همچنین نشست هایی با مدیران بیمارستان های خصوصی انجام شده تا تفاهم نامه هایی در خصوص خدمت رسانی به بیماران کرونا منعقد شود.