اعضای خانواده بزرگ سلامت در کنار هم در مسیر حفظ سلامت جامعه و درمان بیماران تلاش می‌کنند

معاون درمان آموزش پزشکی مشهد گفت: تمامی نیروهای این دانشگاه و اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی جزو خانواده بزرگ سلامت هستند و در کنار هم در مسیر حفظ سلامت جامعه و درمان بیماران تلاش می‌کنند.

دکتر شاپور بدیعی در حاشیه دیدار با مدیرکل و کارکنان بیمه سلامت خراسان رضوی در گفتگو با وب دا  ضمن عرض تبریک هفته بیمه سلامت به کارکنان این مجموعه، اظهار کرد: اقدامات صورت گرفته بیمه سلامت خراسان رضوی در طول ایام بحران کرونا و همکاری این مجموعه با دانشگاه علوم پزشکی مشهد بسیار ارزشمند بوده است و این حمایت‌ها تا در ذهن خادمان حوزه سلامت و مردم قدرشناس باقی خواهد ماند.

وی تصریح کرد: متأسفانه در این مدت بیمه سلامت خراسان رضوی یکی از عزیزان خود را از دست داد و جا دارد که در ایام هفته بیمه سلامت نام و یاد دکتر وجدان را گرامی بداریم.

معاون درمان آموزش پزشکی مشهد با بیان اینکه بر اساس آخرین رنگ‌بندی‌های کرونایی شهرستان  سبزوار به رنگ قرمز درآمده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه در حال آغاز روند شیوع موج ششم بحران کرونا هستیم و تمام تلاشمان این است که افزایش تعداد بیماران را نداشته باشیم و اگر هم بود و نیازی به بستری داشت بلافاصله اقدامات درمانی موردنیاز را انجام دهیم تا روند وضعیت بهبودی فرد بیمار به‌خوبی طی شود.

دکتر بدیعی تصریح کرد: نیروهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی همه جزو خانواده بزرگ سلامت هستند و در کنار هم در مسیر حفظ سلامت جامعه و درمان بیماران تلاش می‌کنند.

معاون درمان آموزش پزشکی مشهد با ذکر این نکته که در بحث الکترونیکی کردن نسخ بیمارستانی اقدامات قابل توجهی بوده که در بیمارستان‌های حوزه تحت پوشش این دانشگاه انجام شده است، تأکید کرد: در این خصوص نیازمند سرعت انجام کار به‌خصوص در بیمارستان‌های بزرگی همچون امام رضا(ع) و قائم(عج) هستیم، اما با این وجود از بسیاری از دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان‌شهرهای کشور از جمله شیراز بالاتر هستیم.

دکتر بدیعی اضافه کرد: طرح نسخ الکترونیکی اقدام مشترک میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ادارات بیمه بوده که به‌صورت آزمایشی به مرحله اجرا درآمده و خوشبختانه خوب هم جواب داده و بر اساس برنامه ریزی شروع رسمی این طرح را از ابتدای دی ماه 1400خواهیم داشت.