ارائه خدمات درمانی بستری و سرپایی به بیماران غیر کرونایی در بیمارستان ها و مراکز جراحی محدود زیرپوشش دانشگاه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به مصوبه قرارگاه دانشگاهی کرونا مبنی بر لزوم ارائه خدمات درمانی به بیماران غیر کرونایی اظهارکرد: بر این اساس ارائه کلیه خدمات درمانی بستری و سرپایی به بیماران و مراجعین  بجز اعمال جراحی زیبایی، اعمال جراحی پوست و مو و اعمال غیر اورژانس دندانپزشکی با رعایت دستورالعمل های ابلاغی تا اطلاع ثانوی  بلامانع است.

دکتر شاپور بدیعی در گفتگو با وب دا ضمن تاکید بر انجام تریاژ دولایه در اورژانس و ثبت در سامانه سینا برای تمامی مراجعین خاطر نشان کرد: بر این اساس از تمامی بیماران سرپایی در کلینیک های تخصصی بیمارستان ها، جهت بیماریابی فعال و ثبت موارد مشکوک به کووید‏‏‏-۱۹ شرح حال دریافت می شود.

وی ضمن توصیه به استفاده از ماسک برای بیماران و مراجعین و نیز فراهم آوردن امکانات شستشوی دست در بیمارستان ها

تصریح کرد: تمامی مراکز درمانی ملزم به رعایت فاصله گذاری هوشمند، در فضای انتظار و سایر مکان ها هستند.

جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه مبارزه با کرونا با تاکید بر نوبت دهی و ارائه خدمات به صورت غیر حضوری با زمان بندی مناسب جهت جلوگیری از ازدحام مراجعین و بیماران براساس پروتکل ابلاغی رعایت استاندارد زمان ویزیت اظهار کرد: در این مدت ضمن محدود نمودن ورود و تردد همراهیان بیمار به فضاهای درمانی و پاراکلینیک ها،حتی الامکان خدمات به صورت سرپایی به بیماران ارائه شود.

وی تصریح کرد: تمامی خدمات ارتوپدی، آندوسکوپی، رادیوتراپی، بخش های مراقبت های ویژه و نیز انجام اعمال جراحی با رعایت نکات کاربردی مربوطه و پروتکل های مربوطه وزارتی باید انجام شود.

دکتر بدیعی با بیان اینکه رعایت و نظارت بر کلیه دستورالعمل های ابلاغی بر عهده مسئول فنی مراکز و مؤسسات  است اظهار کرد: تمامی مؤسسات بطور مستمر توسط کارشناسان نظارت معاونت درمان مورد بازدید قرار گرفته و در صورت هرگونه قصور برابر مقررات برخورد می گردد .

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در خصوص بیمارستان های ریفرال دستورالعمل ویژه به زودی ارائه می شود.