آموزش تصویری اشتراک‌گذاری پرينتر

آموزش تصویری اشتراک‌گذاری پرینتر

با استفاده از IP

شبکه‌هاي رایانه‌ای داراي مزاياي گوناگوني مي‌باشند يکي از مزاياي آن به اشتراک گذاشتن يا Share کردن چاپگر در يک شبکه است. براي انجام اين کار مراحل زير را انجام دهيد.

از آنجا که اشتراک‌گذاری چاپگر بر روی دو و یا چند رایانه صورت می‌گیرد؛ لذا ما در اینجا دو رایانه (1) و (2) را جهت آموزش به عنوان پیش‌فرض در نظر می‌گیریم.

رایانه (1): سیستمی است که چاپگر روی آن نصب می‌باشد.
رایانه (2): سیستمی است که می‌خواهد با چاپگر ارتباط برقرار کند. (Share شود)

1- ابتدا وارد کنترل پنل رایانه‌ای (1) که دستگاه چاپگر روی آن نصب می‌باشد می‌شویم.

2- جهت تسهیل در ادامه مراحل، حالت View by را بر روی Large icons قرار دهید.

3- در ادامه بر روی گزینه Devices and Printers کلیک کنید.

4- در صورتی‌که قصد دارید دیگران از چاپگر شما استفاده کنند روی آن راست کلیک کرده و بر روی Printer Properties کلیک کنید.

5- تب Sharing را انتخاب کرده و Share this printer را در حالت انتخاب قرار دهید و سپس بر روی OK کلیک کنید.

تا اینجا چاپگر شما به اشتراک گذاشته شده ولی هنوز کسی نمی‌تواند از آن استفاده کند.

لطفا به صفحه بعدی بروید.