معرفی واحد آموزش و بهسازی منابع انسانی

Introduction in Service Training of Staff

معرفی واحد آموزش و بهسازی منابع انسانی

مقدمه:

هر یک از سازمانها با توجه به اهمیت آموزش تلاش می‌کنند فرصت‌هایی را برای رشد و بالندگی اعضای خود به وجود آورند. پیشرفت و تحولات سریع علم و تکنولوژی و همراه با تحولات وسیع فرهنگی اجتماعی و اقتصادی ایجاب می‌کند که نیروی انسانی شاغل در سازمان‌ها به عنوان مهمترین عامل توسعه یک سازمان، به منظور همگامی و همراهی با تحولات مذکور، اکتفای چندانی به آموزش‌های قبل و بدو خدمت خود ننماید و با استفاده از فرصت‌ها و شرکت در دوره‌ای آموزشی ضمن خدمت کارکنان بتوانند به عنوان عنصری فعال و موثر در جهت تحقق اهداف سازمان خود و سازمان، نقش لازم را ایفا نمایند. بدین منظور واحد آموزش معاونت درمان در جهت برنامه‌ریزی‌های آموزشی و اجرای آن برای کلیه کارکنان مراکز درمانی تابعه معاونت درمان در کلیه پستها فعالیت می‌نماید.

تاريخچه:

واحد آموزش معاونت درمان از سال 1312 بدون چارت تشکیلاتی آغاز بکار نمود در سال 1314 تعداد افراد شاغل به سه نفر رسید و فعالیت‌های آموزش حالت گسترده‌تری یافت و امور آموزشی از سال 1315 فعالانه از طریق سامانه‌های آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه انجام گرفته و ادامه دارد.

ماموريت:

واحد آموزش معاونت درمان بر آن است تا با عنایت بر ارزشهای اسلامی و توانمندی‌های درون بخشی و برون بخشی و ارتقاء مهارتهای نیروی انسانی جایگاه اول در ارائه خدمات آموزشی و در نتیجه خدمات درمانی به جامعه را داشته باشد.

چشم‌انداز:

واحدآموزش و بهسازی منابع انسانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جهت آموزش اثربخش و توانمند سازی کارکنان دانشگاه ، برآن است که در پنج سال آینده در جایگاه ممتاز ارائه خدمات آموزشی در بالاترین سطح ممکن قرارگیرد و از جدیدترین و متنوع ترین شیوه های آموزش برخوردار گردد.