دانشگاه علوم پزشکی مشهد امسال بیشترین جذب متخصصین را در سطح کشور داشته است

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت:این دانشگاه در سال جاری، بیشترین تعداد جذب متخصصین را  برای اعزام به شهرستان های زیر پوشش داشته است.

به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابی در مراسم تکریم و معارفه رییس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شهید کامیاب خاطر نشان کرد: در سال جاری ۷۳متخصص در رشته های مختلف از جمله جراحی، زنان، کودکان، ارتوپدی، و دیگر رشته ها جذب و به شهرستان های زیر پوشش دانشگاه اعزام شده اند که این امر گام موثری در ارتقاء خدمات به مردم و کاهش اعزام بیماران به دیگر مراکز به شمار می رود.

وی با بیان اینکه در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی پزشکانی از کشورهای پاکستان، هندوستان، بنگلادش و فیلیپین در شهرهای بزرگ استان خراسان فعال بودند خاطر نشان کرد: به برکت انقلاب اسلامی و گسترش آموزش های پزشکی، امروز نه تنها در زمینه آموزش و تربیت پزشکان در رده های مختلف به خود کفایی رسیده ایم بلکه صادر کننده علم طب نیز به دیگر کشورها نیز هستیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه جوان سازی دانشگاه یکی از مهمترین برنامه های این دانشگاه در حوزه آموزش به شمار می رود تصریح کرد: در طی چهار سال اخیر ۱۶۰ نفر عضو هیات علمی در قالب فراخوان، جذب دانشگاه علوم پزشکی مشهد شده اند و به همین تعداد نیز اعضای هیات علمی پیشکسوت، به کسوت بازنشستگی نائل آمده اند.

دکتر محمد رضا دارابی تاکید کرد: بازنشستگی اساتید در نهایت تکریم صورت گرفته است و از اساتیدی که تمایل به ادامه همکاری در حوزه آموزش داشته اند نیز دعوت به همکاری شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۶۰ عضو هیات علمی و یک هزار و ۲۰۰ متخصص در مراکز درمانی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال خدمت هستند خاطر نشان کرد: تلاش تمامی اعضای هیات علمی، پزشکان، کادرهای پرستاری،پرسنل و دانشجویان موجب شده است که جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی های مختلف ملی و بین المللی رشدی چشمگیر داشته باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه توسعه تحصیلات تکمیلی یکی از سیاست های مهم این دانشگاه محسوب می شود تصریح کرد: در حال حاضر از مجموع ۹ هزار و ۳۰۰ دانشجوی این دانشگاه دو هزار و ۷۰۰ نفر معادل ۳۰ درصد در مقاطع تحصیلات تکمیلی از جمله کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی، تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ در حال تحصیل هستند.

وی خاطر نشان کرد: در سال های اخیر ۳۲۰ هزار متر مربع به مجموع فضاهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزوده شده است و به همین میزان نیز بازسازی و بهسازی در فضاهای درمانی، آموزشی و بهداشتی دانشگاه انجام شده است.

دکتر دارابی در ادامه ضمن قدردانی از تلاش های دکتر بیرجندی نژاد رییس بیمارستان شهید کامیاب تصریح کرد: این مرکز از قدیمی ترین مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به شمار می رود که در حال حاضر به عنوان خط نخست خدمات تروما به مصدومان مراجعه کننده که بیشتر آنها ناشی از حوادث ترافیکی است خدمات مختلفی نظیر ارتوپدی، جراحی مغز و اعصاب، جراحی را ارائه می دهد.

ایجاد نظم و ا نضباط در محیط کار، نظارت بر فرایندهای آموزشی، پژوهشی و درمانی، توسعه فضای فیزیکی بیمارستان، برگزاری نشست های هم اندیشی با گروه های مختلف بیمارستان و دریافت نظرات، مشکلات و چالش های موجود، از جمله موارد مورد تاکید رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیمارستان شهید کامیاب بود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با اشاره به طلب ۸۰۰ میلیارد تومانی این دانشگاه  از سازمان بیمه سلامت و تامین اجتماعی اظهار داشت: پرداخت نشدن مطالبات دانشگاه در زمان مقرر موجب شده است که این دانشگاه در پرداخت کارانه پرسنل بیمارستانی با مشکل مواجه شوند هر چند که معاونین درمان و مدیریت منابع و توسعه دانشگاه به صورت مکرر و روزانه پیگیر آن هستند.

در پایان این مراسم از تلاش ها و زحمات دکتر بیرجندی نژاد قدردانی و دکتر محمودی قرائی به عنوان رییس جدید بیمارستان شهید کامیاب معرفی شد .