معاون درمان دانشگاه؛ مرکز پایش مراقبت های درمانی راه اندازی می شود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از کلید خوردن پروژه مهم مرکز پایش مراقبت های درمانی (mcmc)  خبر داد و اظهار داشت: با اجرای این پروژه تمام بیمارستان ها در سطح استان به هم متصل می شود و مدیریت تخت های بیمارستانی برای اعزام بیماران از شهرستان ها به دیگر مراکز از مزایای آن به شمار می رود.

به گزارش وب دا، دکتر بدیعی در نشست هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر، با بیان اینکه حوزه درمان با توجه دولت تدبیر و امید و مجموعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی توانسته است گام های موثری را در راستای خدمات رسانی به مجاوران و زائران بارگاه ملکوتی حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) بردارد خاطر نشان کرد: در سال های گذشته حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با کمبودهای بسیار زیادی  به ویژه در بخش تخت های بیمارستانی مواجه بود و این در حالی است که در یک سال اخیر شش بیمارستان جدید  به مجموع بیمارستان های این دانشگاه افزوده شد.

وی خاطر نشان کرد: نوسازی بافت فرسوده بیمارستان های زیر پوشش از دیگر اقدامات مهم در راستای ارتقاء کیفی و کمی خدمات به شمار می رود که نمونه بارز این اقدام مهم را می توان در ارتقاء هتلینگ بیمارستان قائم(عج) مشاهده نمود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: بیمارستان قائم(عج) با عمری بیش از ۵۰ سال با مشکلات عدیده زیربنایی و تاسیساتی مواجه بود که با اجرای برنامه تحول نظام سلامت و ارتقاءکیفیت خدمات هتلینگ تحولی اساسی در این مرکز ایجاد شد و در این راستا ۱۸ هزار متر مربع در قالب ۱۵ بخش زیر پوشش این طرح قرار گرفت.

دکتر بدیعی تاکید کرد: در حال حاضر دیگر بیماری در راهروهای این بیمارستان بستری نمی شود و سطح کیفی خدمات نیز در این مرکز رشد یافته است.

وی افزود: گام مهم دیگر در این مرکز ایجاد اورژانس متمرکز در بیمارستان قائم (عج) و حضور پزشکان متخصص طب اورژانس در این بخش است که بسیاری از مشکلات را در این حوزه مرتفع نمود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، خاطر نشان کرد: این معاونت اقدام به برنامه ریزی به منظور انجام فعالیت های مرتبط با ROP در راستای برنامه عملیاتی بهبود مراقبت تکاملی در بخش های مراقبت نوزادان، برنامه ریزی جهت اجرای برنامه ۲۴۷ و ۷۲۴ در راستای برنامه عملیاتی توسعه خدمات Primary PCI جهت بیماران سکته حاد قلبي و توسعه خدمات ترومبولیتیک تراپي جهت بیماران سکته مغزي  را در دست انجام دارد.

دکتر بدیعی با اشاره به اجرای برنامه تحول نظام سلامت اظهار داشت: با اجرای این برنامه میزان زایمان طبیعی در مراکز درمانی زیر پوشش ۲۳ درصد افزایش یافت و متوسط سزارین نیز کاهش یافت.

وی با بیان اینکه با حمایت وزارت بهداشت در سال جاری ۷۳ پزشک متخصص به مناطق مختلف استان اعزام شدند خاطر نشان کرد: اجرای این برنامه گام موثری در راستای افزایش خدمات، افزایش دسترسی و کاهش اعزام بیماران به مرکز به شمار می رود.