مدیریت پرستاری بیمارستان های دکتر شیخ و اکبر تجمیع می شود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تجمیع مدیریت پرستاری بیمارستان های دکتر شیخ و فوق تخصصی کودکان اکبر از اول مهر ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر شاپور بدیعی اظهار داشت: بر اساس مصوبه هیات رییسه به منظور استفاده از تجارب کادر پرستاری در هر دو مرکز مدیریت پرستاری دو بیمارستان به شکل واحد اداره خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: بر این اساس شیفت کاری برای پرستاران در هر دو مرکز برنامه ریزی خواهد شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: بر اساس این برنامه، تمامی نیروها از تجربه یکدیگر استفاده خواهند کرد و در هر شرایطی آماده خدمت خواهند بود.

دکتر بدیعی خاطر نشان کرد: دانشگاه به سمت مجتمع شدن پیش می رود و بیمارستان های شماره یک و دو امام رضا(ع) نیز در حال حاضر بدین شکل اداره می شود.

وی با اشاره به انتقال بخش جراحی بیمارستان دکتر شیخ به بیمارستان اکبر اظهار داشت: تمامی درآمدهای این دو مرکز در یک صندوق تجمیع و در بخش های مختلف از جمله کارانه و بهسازی و توسعه استفاده خواهد شد.

دکتر بدیعی ضمن قدردانی از تمامی کسانی که در راه اندازی بیمارستان کودکان اکبر تلاش نموده اند اظهار داشت: بیمارستان دکتر شیخ یکی از مراکز مهم درمانی در حوزه کودکان به شمار می رود و در تربیت نیروهای متخصص و فوق متخصص دانشگاه نقش ارزنده ای را داشته است.