بازدید مدیر کل منابع انسانی وزارت بهداشت از بیمارستان حضرت زهرا(س) فریمان

مدیر کل منابع انسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان حضرت زهرا(س) فریمان بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر ماهی به همراه آقای محمودی مدیر اجرایی برنامه تحول نظام سلامت و مشاور معاون درمان دانشگاه و آقای قیاسی رئیس اداره تامین و توزیع نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به منظور بررسی مشکلات نیروی انسانی بیمارستان حضرت زهرا(س) از این مرکز بازدید کرد.

دکتر پاینده مدیر شبکه بهداشت و درمان فریمان اظهار داشت: در این بازدید به بررسی مشکلات و کمبود های نیروی انسانی پرداخته شد که مدیر کل منابع انسانی وزارت برای رفع آن قول مساعد داد.