افتتاح هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی تا پایان سال در استان

استاندار خراسان رضوی از افتتاح یک هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی تا پایان امسال در استان خبر داد.

به گزارش وب دا، علی رضا رشیدیان در همایش خیران سلامت در شهرستان خلیل آباد اظهار داشت: دولت با اتکا به خدا، اعتماد به مردم و توجه به نظر آنان به عنوان ولی نعمتان خود توانست روحیه اتحاد و همدلی را در کشور ایجاد کند که نتیجه آن مشارکت حداکثری مردم در همه زمینه ها به ویژه در امور خیر مثل ساختن بیمارستان، درمانگاه و مدرسه است.

وی با بیان اینکه در سال های اخیر شاهد توسعه مشارکت های مردمی در حوزه های مختلف هستیم، گفت: خیرین و مردم احساس یکی بودن با دولت دارند و در کلیه مسائلی که نیاز به مشارکت می بینند وارد شده اند.

استاندار خراسان رضوی افزود: سال گذشته خانه های بهداشت استان به طور ۱۰۰ درصد تکمیل شد و پایگاه های سلامت و غربالگری بر ای بهبود شرایط بهداشتی و زندگی مردم گسترش یافت.

رشیدیان اضافه کرد:‌ ظرف سه سال اخیر با راه اندازی هزار و ۴۲۲ خانه بهداشت زمینه بهره مندی ۹۶ درصد جمعیت روستایی این استان از خدمات بهداشت و درمان فراهم شد.

وی با اشاره به هزینه ی ۳۰۰ میلیون تومانی احداث هر تخت بیمارستانی، خاطر نشان کرد: در حال حاضر سه هزار تخت در حال ساخت است که تا پایان سال، هزار و ۱۰۰ مورد آن به بهره برداری می رسد.

استاندار خراسان رضوی اظهار داشت: دولت یازدهم بنای خود را بر تدبیر و امید گذاشت و با توجه به اینکه رویکرد اساسی انقلاب اسلامی بر ایمان، وحدت کلمه و توجه به ظرفیتها و توانمندی های خودی است به این رویکرد جدی پرداخت.

گفتنی است؛ با حضور استاندار خراسان رضوی از خیران حوزه ی سلامت شرستان تقدیر به عمل آمد.