مراحل تشکیل پرونده بیماران مبتلا به ام.اس

Filing
Filing Process Multiple Sclerosis

مراحل تشکیل پرونده بیماران مبتلا به ام.اس

1- فرم ثبت اطلاعات بیماران ام.اس را از اینجا دریافت کنید.

2- فرم ثبت اطلاعات بیماران ام.اس می‌بایست توسط پزشک معالج تکمیل شود.

3- به دفتر گروه مغز و اعصاب دانشگاه واقع در طبقه منهاي يک بیمارستان قائم در روزهای چهارشنبه اول و سوم هر ماه همراه با فرم تکمیل شده ثبت اطلاعات بیماران و کپی کارت ملی بیمار مراجعه نمائید.

4- معرفی‌نامه به داروخانه‌ها و سازمانهای بیمه‌گر توسط دفتر گروه مغز و اعصاب صادر می‌گردد.

در صورت تجویز داروهای خط دوم (فینگلومید-ناتالیزوماب) توسط پزشک معالج نیز موضوع باید در کمیته ام.اس تائید و نتیجه توسط کمیته به اطلاع بیمار برسد.