مراحل تشکیل پرونده بیماران مبتلا به ام.اس

Filing
Filing Process Multiple Sclerosis

مراحل تشکیل پرونده بیماران مبتلا به ام.اس

1- فرم ثبت اطلاعات بیماران ام.اس را از اینجا دریافت کنید.

2- فرم ثبت اطلاعات بیماران ام.اس می‌بایست توسط پزشک معالج تکمیل شود.

3- در روزهای زوج همراه با فرم تکمیل شده ثبت اطلاعات بیماران و کپی کارت ملی بیمار به مرکز جامع ام اس (خیابان احمدآباد- خیابان پرستار-روبروی پرستار3-بیمارستان قائم) مراجعه نمائید.

4- معرفی‌نامه به داروخانه‌ها و سازمانهای بیمه‌گر توسط مرکز جامع ام اس صادر می‌گردد.

5- در صورت تجویز داروهای خط دوم (فینگلومید-ناتالیزوماب) توسط پزشک معالج موضوع باید در کمیته ام.اس تائید و نتیجه توسط کمیته به اطلاع بیمار برسد.کمیته ام اس هر هفته روزهای سه شنبه در محل مرکز جامع ام اس تشکیل می گردد.