بسته حمایتی هموفيلی

Support Package
Hemophilia Support Package

بسته حمایتی هموفیلی

1- انجام خدمات دندانپزشکی (بجز موارد اورتودنسی) در کلینیک سرور به صورت رایگان می‌باشد.

2- فرانشیز اعمال جراحی ارتوپدی و هزینه پروتزهای مورد استفاده در تعویض مفصل (سقف تعهد قیمت پرداختی سازمانهای بیمه‌گر) در مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانهای دولتی پس از کسر سهم سازمان‌های بیمه‌گر، قابل پرداخت خواهد بود.

3- هزینه فرانشیز دارویی در موارد مبتلا به هپاتیت C با داروی اینترفرون ایرانی و همچنین پگاسیس در داروخانه 22 بهمن به صورت رایگان انجام می‌شود.

4- ما به‌ التفاوت قیمت داروی اختصاصی مورد استفاده در بیماران مبتلا به فون ویلبراند (با نام تجاری humat-p) بر اساس دستورالعمل ابلاغی وزارت متبوع قابل پرداخت خواهد بود. لازم به یادآوری است که داروی مذکور صرفاً در بیماران فون ویلبراند مصرف می‌گردد و در صورت استفاده در سایر اختلالات خونریزی دهنده مشمول حمایت نخواهد بود.

5- هزینه فرانشیز داروی فاکتور 13 بیماران هموفیلی دارنده بیمه خدمات درمانی ایرانیان رایگان می‌باشد.

6- هزینه انجام خدمات فیزیوتراپی در کلینیک سرور رایگان می‌باشد.

دریافت فاکتورهای انعقادی الزاماً پس از تجویز پزشک متخصص هماتولوژی و یا متخصص داخلی مرتبط با بیماران هموفیلی (درشهرستانها) قابل تحویل خواهد بود.