نظام پیشنهادات معاونت درمان

نظام پیشنهادات

هدف از نظام پیشنهادات، ايجاد محيط مناسب و فرصت براي مشاركت فكري كاركنان در امور سازمان به صورت داوطلبانه و برخوردار كردن آنان از ثمرات مادي و معنوي در نظام مديريت مشاركتي است.

با همفكري و همدلي بيشتر و استفاده از امكانات موجود مي‌توان بهره‌وري و در نهايت برونداد هر سازمان را ارتقا داد. نظام مديريت مشاركتي به لحاظ ايجاد فضاي مناسب براي مشاركت فكري كاركنان در امور سازمان، سبب مي‌شود كه بهره‌وري در تمام زمينه‌هاي مؤثر در فعاليت سازمان،‌ ارتقا پيدا كند. از سوي ديگر بهره‌گيري از اين نظام مديريت صرفه‌جويي‌هاي كلان اقتصادي در بر دارد كه مي‌تواند بخشي از آن صرف توسعه نيروي انساني و گسترش مشاركت آن در مديريت سازمان گردد.

سامانه پیشنهادات