سوالات متداول آموزش ضمن خدمت کارکنان

1- چگونه مي‌توان براي آزمون وارد سايت سامک شوم؟
الف- با نام کاربري و رمز ورود سايت پيام خود مي‌توانيد وارد سامک شويد.
ب- چون سامانه سامک براي دوره‌هاي آموزشي و آزمون‌هاي مجازي طراحي شده است فقط در روز و ساعت شروع دوره يا آزمون مي‌توانيد وارد شويد.
ج- قبل از ورود به سامانه سامک از ثبت‌نام خود در آن دوره از طريق سايت پيام مطمئن باشيد.
د- کسانیکه با وجود انجام موارد بالا باز هم نمی‌توانند وارد سایت سامک شوند دارای دو ایمیل در سیستم دانشگاه هستند که باید به رابط فناوری اطلاعات مرکز خود مراجعه و یکی از ایمیل‌های خود را حذف نمایند.

2- هر کارمند چه ميزان بايد آموزش در سال داشته باشد؟
سقف آموزشي 130 ساعت در هر سال است که 3/2 آن بايد آموزشهاي اختصاصي و 3/1 آن آموزشهاي عمومي باشد.

3- براي ثبت‌نام مدرس در بانک مدرسين دانشگاه چه بايد کرد؟
فرم مدرسين را از قسمت فرم‌هاي آموزشي سامانه آموزش کارکنان دانشگاه دانلود و تکميل نماييد.
مدارک زير را پيوست نماييد:
الف- مدارک مربوط به تدريس
ب- مدرک زبان انگليسي فقط تافل و IELTS مشمول امتياز است.
ج- مدارک مربوط به دوره‌هايي آموزشي که در ارتباط با تدريس موضوع تاکنون گذرانده شده است.
د- مدارک مربوط به طرح‌هاي پژوهشي، کتاب، ترجمه

4- پسورد سامانه پيام خود را فراموش کرده‌ام چکار کنم؟
پس از ورود به سامانه پيام در پنجره ظاهره شده قسمت (پسورد خود را فراموش کرده‌ام) را بزنيد و سپس در پنجره جديد اطلاعات خواسته شده را وارد نماييد. سيستم نام کاربري و رمز ورود را به شما خواهد داد. از اطلاعات داده شده پرينت بگيريد و نزد خود نگاه داريد.

5- براي ثبت‌نام در دوره‌هاي آموزشي چکار بايد بکنم؟
الف- براي دوره‌هاي عمومي و بهبود مديريت و دوره‌هاي اختصاصي مجازي به سامانه پيام خود مراجعه نماييد و در قسمت ثبت‌نام در دوره‌هاي آموزشي کليک کنيد. پس از ثبت‌نام از تاييديه ثبت‌نام خود حتما پرينت بگيريد.
ب- براي ثبت‌نام در دوره‌هاي اختصاصي و حضوري با رابط آموزشي مرکز خود تماس بگيريد.

6- برای انجام نیازسنجی آموزشی فردی چکار باید بکنم؟
از حساب کاربری و رمز ورود وارد سامانه پیام خود شده و در قسمت نیازسنجی فردی راهنمای نیازسنجی را مطالعه و عمل نمایید.