سوالات متداول دفتر کارآفرینی و اشتغال

1- چه مواقعی تسهیلات به متقاضیان پرداخت می‌شود؟
پرداخت تسهیلات و معرفی دانشگاه به کارگروه پس از تائید طرح در دانشگاه و درصورت وجود و ابلاغ اعتبار در استان امکان‌پذیر است. در غیر اینصورت امکان معرفی وجود ندارد.

2- سقف تسهیلات چقدر است؟
سقف تسهیلات تابعی از نوع طرح، نوع موسسه، و تعداد اشتغال پیش‌بینی شده و تعهد شده است.

3- برای چه طرحهائی تسهیلات داده می‌شود؟
پرداخت تسهیلات همیشه تابع شرایط ابلاغی از طرف کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان می‌باشد. در حال حاضر برای طرحهائی شامل، راه‌اندازی طرح و تجهیز و توسعه، ترهین مکان، ساخت در صورت وجود ملک به نام متقاضی حقیقی و یا حقوقی، صادر می‌شود (در صورت کامل بودن مدارک و موافقت با طرح) و برای خرید ملک فعلا موافقتی صادر نمی‌شود.

4- برای اعزام جهت اشتغال در خارج از کشور باید چگونه عمل کنیم؟
با مراجعه به دفتر کارآفرینی و اشتغال و تکمیل فرمهای ثبت نام و رزومه، در لیست قرار می‌گیرید تا در هر زمان که وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد جهت انجام امور مربوطه با شما تماس گرفته شود.

5- افراد فارغ التحصیل رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی برای پیدا نمودن شغل باید چگونه عمل کنند؟
در صورت فارغ‌التحصیل شدن (فقط رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی) و انجام تعهدات قانونی با در دست داشتن تصویر مدرک تحصیلی و پایان طرح و برای اقایان اصل کارت و تصویر پایان خدمت جهت تکمیل فرم مربوطه و معرفی به واحدهای پذیرنده در بخش خصوصی به دفتر کارآفرینی و اشتغال مراجعه نمائید. برای اشتغال در بخش دولتی می‌بایستی صرفا از طریق شرکت در آزمونهای استخدامی و یا شرکت در فراخوان نیروی انسانی دانشگاه اقدام نمائید.

6-مدارک لازم برای درخواست تسهیلات چیست؟
تصویر موافت اصولی صادر شده و یا پروانه مطب-تصویر صفحه اول شناسنامه و کارت ملی متقاضی حقیقی و یا مدیر عامل موسسه حقوقی-تکمیل فرمهای درخواست تسهیلات اشخاص حقیقی و یا حقوقی در لینک دفتر کارآفرینی و اشتغال دانشگاه-یکبرگ درخواست دستی مبنی بر درخواست تسهیلات به معاونت محترم درمان دانشگاه-تکمیل فرم تعهد اشتغال (در دفتر کارآفرینی و اشتغال) - لیست تجهیزات مورد لزوم به همراه قیمتها که به تائید متقاضی رسیده است.